Ajankohtaista

TERVETULOA MAALAISPUUTARHAN UUTEEN VERKKOKAUPPAAN!

7.12.2020

Joulu on jo mielessä ja pimeyden keskelle on puutarhaan, terasseille ja parvekkeille viritetty joulu- ja kausivaloja. Suloisia pikkukuusia on somistettu valoilla ja koristeilla sekä kynttilöitä poltellaan sisällä ja ulkona.

Myös joululahjojen mietintä alkaa nyt... mitähän sitä tällaisena aikana antaisi lahjaksi isälle, äidille, lapselle, rakkaalle tai naapurille.

Verkkokaupassamme on tänäkin jouluna kivoja pienten yrittäjien lähiruokatuotteista koottuja herkkukoreja ja herkkulahjoja. Iso tai pieni herkkulahja tai herkkukori on mukava lähettää lahjaksi vaikka suoraan vastaanottajan ovelle, ilman lähikontaktia. Pienen tervehdysviestinkin voimme kirjoittaa puolestasi joulun herkkulahjaan.

Tilaa helposti joulun herkkukori lahjaksi täältä

Mukavaa Joulun odotusta toivottaen

- Marketta

Tilaa herkkukori joululahjaksi

12.11.2020

Kiitos teille kaikille, jotka olette löytäneet uudistuneen Maalaispuutarhan verkkokaupan ja tilanneet meiltä myös upeita käsin tehtyjä tuotteitamme. Vielä on hieman tekemistä ulkoasun kanssa, mutta kohta on tultu sinuiksi uusien toimintojen kanssa.

Nyt on joulu jo kovasti mielessä ja uusia joulutuotteita on lisätty valikoimaan. Meiltä löydät kivoja kynttiläkransseja, lyhtyjä, luonnonmateriaaleista valmistettuja koreja ja ovikransseja sekä leivonnasta innostuneille leivinlautoja, ja leipälapioita.

Mukaville jouluostoksille pääsee tästä

Mukavia joulun valmisteluiden aikaa

- Marketta

Joulukranssi oveen

24.10.2020

Maalaispuutarhan verkkokauppa täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja nyt oli aika raikastaa verkkokaupan ilmettä - siirtyä vanhasta uuteen. Tekniikka on kehittynyt matkan varrella hurjasti ja on ollut mukava olla seuraamassa kehitystä ja oppimassa itsekin aina jotain uutta.

Kaikenlaisia tuotteita on ollut myynnissä, jotkut tähtiä ja toiset floppeja... vähän niin kuin elämässäkin. Kestosuosikiksi ovat nousseet leivinlaudat, juusto-pashamuotti, marjajauheet, kuivattu ruisjuuri, leipälapiot sekä herkkukorit ja -lahjat. Hienoa on ollut tutustua itseni kaltaisiin pieniin yrittäjiin, maaseutuyrittäjiin ja vähän isompiinkin yrittäjiin. Välillä tehdään töitä yksin ja toisinaan taas yhdessä. Ja mukavia, yritteliäitä ja ihania yhteistyökumppaneita on löytynyt vierellä kulkijoiksi.

Toivottavasti uudesta Maalaispuutarhan verkkokaupasta on helppo ostaa laadukkaita ja tarpeellisia tuotteita ja uusittu ilme miellyttää silmää. Mielelläni otan vastaan myös kaikenlaisia tuotetoivomuksia sekä palautetta kehitysideoita varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Marketta

Maalaispuutarhan emäntä