Ajankohtaista

TERVETULOA MAALAISPUUTARHAN UUTEEN VERKKOKAUPPAAN!

12.11.2020

Kiitos teille kaikille, jotka olette löytäneet uudistuneen Maalaispuutarhan verkkokaupan ja tilanneet meiltä myös upeita käsin tehtyjä tuotteitamme. Vielä on hieman tekemistä ulkoasun kanssa, mutta kohta on tultu sinuiksi uusien toimintojen kanssa.

Nyt on joulu jo kovasti mielessä ja uusia joulutuotteita on lisätty valikoimaan. Meiltä löydät kivoja kynttiläkransseja, lyhtyjä, luonnonmateriaaleista valmistettuja koreja ja ovikransseja sekä leivonnasta innostuneille leivinlautoja, ja leipälapioita.

Mukaville jouluostoksille pääsee tästä

Mukavia joulun valmisteluiden aikaa

- Marketta

Joulukranssi oveen

24.10.2020

Maalaispuutarhan verkkokauppa täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja nyt oli aika raikastaa verkkokaupan ilmettä - siirtyä vanhasta uuteen. Tekniikka on kehittynyt matkan varrella hurjasti ja on ollut mukava olla seuraamassa kehitystä ja oppimassa itsekin aina jotain uutta.

Kaikenlaisia tuotteita on ollut myynnissä, jotkut tähtiä ja toiset floppeja... vähän niin kuin elämässäkin. Kestosuosikiksi ovat nousseet leivinlaudat, juusto-pashamuotti, marjajauheet, kuivattu ruisjuuri, leipälapiot sekä herkkukorit ja -lahjat. Hienoa on ollut tutustua itseni kaltaisiin pieniin yrittäjiin, maaseutuyrittäjiin ja vähän isompiinkin yrittäjiin. Välillä tehdään töitä yksin ja toisinaan taas yhdessä. Ja mukavia, yritteliäitä ja ihania yhteistyökumppaneita on löytynyt vierellä kulkijoiksi.

Toivottavasti uudesta Maalaispuutarhan verkkokaupasta on helppo ostaa laadukkaita ja tarpeellisia tuotteita ja uusittu ilme miellyttää silmää. Mielelläni otan vastaan myös kaikenlaisia tuotetoivomuksia sekä palautetta kehitysideoita varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Marketta

Maalaispuutarhan emäntä